Remedial Massage

0599-852880

integrale lichaamsmassage

Bij Integrale Lichaamsmassage worden allerlei massagetechnieken, klassiek en energetisch, van Westerse en Oosterse oorsprong door elkaar gebruikt. De behandelingen hebben effect op het fysieke, mentale én het energetische deel van het lichaam.

Integrale Lichaamsmassage werkt helend op lichamelijk en geestelijk niveau.

Door massage ontspant het lichaam zich. Tegelijk wordt de doorbloeding van spieren gestimuleerd en komt de stroming van lymfevloeistof op gang. Dit verhoogt de afvoer van afvalstoffen uit de spieren en organen, met zuivering tot gevolg en aanvoer van nieuwe voedingsstoffen en zuurstof. Dat komt de huid, spieren, organen en dergelijke ten goede. Het lichaam krijgt meer energie en dat bevordert de vitaliteit.

Fysieke en mentale spanningen hebben een weerslag op het lichaam. Dat kunnen veel klachten en pijnen en stemmingsstoornissen veroorzaken. Door te masseren stimuleer je vervolgens de geblokkeerde energiestromen. Hierdoor worden spanningen losgelaten en kan energie weer vrij stromen. Dit draagt bij aan het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.